Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@11:22:56 GMT

آخرین وضعیت بازار موبایل در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۵۴۰۶

آخرین وضعیت بازار موبایل در اصفهان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن میرشمشیری در خصوص آخرین وضعیت بازار موبایل در اصفهان، اظهار کرد: نوسانات قیمت موبایل همانند بازار لوازم خانگی، کامپیوتر و ... وابسته به نرخ ارز است تاجایی که با افزایش نرخ دلار قیمت آن تغییر و بالا می‌رود.

وی با بیان اینکه قیمت گوشی به نسبت افزایش نرخ ارز بالا می‌رود، ادامه داد: واردکنندگان در بحث تخصیص ارز وارداتی دچار مشکل هستند، از سوی دیگر در این شرایط تایید یا عدم تایید ثبت سفارش واردکنندگان به تاخیر می‌افتد، در این شرایط با افزایش نرخ ارز، عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه اصفهان همچنین به وقفه سه ماهه واردات موبایل به کشور به دلیل شیوع کرونا و تاثیر آن در بازار اشاره کرد و گفت: تعطیلی امارات و چین در این مدت موجب وقفه در واردات تلفن همراه شد، همچنین افزایش قیمت ارز موجب گران‌تر شدن قیمت موبایل شد.

بیشتر بخوانید:

قیمت روز گوشی موبایل در ۳ تیر

وی تاکید کرد: در حال حاضر موبایلی که در بازار ترخیص می‌شود با نرخ دلار ۱۰ روز پیش است، اما نوسانات بازار ارز و برخی ناهماهنگی موجب گرانی در این بازار شده است.

میرشمشیری با بیان اینکه فروشندگان موبایل، این کالا را با سود مصوب ۷ درصد باید به فروش برسانند، گفت:، اما امروز به دلیل رکود بازار، واحد‌های صنفی موبایل را پایین‌تر از سود مصوب و حتی کمتر از یک درصد می‌فروشند.

وی با تاکید بر اینکه کمبود و یا افزایش قیمت موبایل دست فروشندگان نیست، افزود: اگر در واردات، تامین ارز و توزیع موبایل ایرادی وجود داشته باشد، مربوط به واحد‌های صنفی نیست.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه اصفهان با بیان اینکه اوایل امسال به دلیل نیاز دانش آموزان به گوشی تلفن هوشمند، تقاضا برای خرید افزایش یافت، تاکید کرد: به دلیل گرانی امروز میزان تقاضا برای خرید موبایل کاهش یافته و به نوعی بازار در رکود است.

وی درباره اینکه برخی فروشندگان، از فروش موبایل سر باز می‌زنند، توضیح داد: این گونه نیست و بازار موبایل به سرعت به روز می‌شود، از سوی دیگر به دلیل بالا بودن هزینه کالا واحد‌های صنفی نگه داشتن گوشی موبایل برای افزایش سود بیشتر غیرمنطقی است.

میرشمشیری ادامه داد: با توجه به جوان بودن فروشندگان این صنف، بیشتر آن‌ها با سرمایه اندکی وارد بازار می‌شوند، به این دلیل بعد از آوردن موبایل، به سرعت آن را می‌فروشند.

وی با بیان اینکه امروز تقاضا برای خرید موبایل در بازار اصفهان بسیار کمتر شده است، اظهار کرد: با توجه به نوسانات و غیرقابل پیش بینی بودن نرخ ارز، به افراد توصیه‌ای برای خریدن و نخریدن موبایل نمی‌کنیم، اما اگر افراد نگران افزایش نرخ ارز هستند می‌توانند اقدام به خرید کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه اصفهان با اشاره به بالاترین و پایین‌ترین قیمت‌های گوشی هوشمند در بازار، گفت: حداقل قیمت گوشی هوشمند در بازار ۲ میلیون تومان و بالاترین قیمت آن بیش از ۳۰ میلیون تومان است.

وی به خریداران موبایل توصیه کرد: هنگام خرید از اصالت کالای خود مطمئن شوند و موبایل را تا حدامکان از شهر محل زندگی خود خریداری کنند، همچنین محصول خریداری شده با گارانتی معتبر باشد.

میرشمشیری با تاکید بر اینکه از زمانیکه سامانه همتا راه اندازی شد، موبایل قاچاق در بازار نداریم، اظهار کرد: اگر گوشی به صورت مسافرتی وارد شد افراد موظف به اعلام آن به گمرک و پرداخت هزینه آن بین ۲۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان هستند.

وی با اشاره به افزایش خرابی موبایل در بازار نیز، توضیح داد: افراد نباید به غیر از الکل با هیچ مایع دیگری همچون آب و یا وایتکس گوشی‌های خود را تمیز کنند و برای ضدعفونی باید از الکل خالص آن هم به صورت غیرمستقیم از طریق یک دستمال گوشی خود را تمیز کرد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موبایل گوشی هوشمند فناوری تلفن همراه افزایش نرخ برای خرید نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت پله قرمز بورس

شاخص کل در روز گذشته برای هفتمین روز متوالی با افت همراه شد تا افت شاخص در این ۷روز به ۳.۱۹درصد برسد. شکاف دلار نیمایی و آزاد، فقدان اعتماد در بازار، نرخ بهره بالا و نبود اخبار بنیادی امیدوارکننده از جمله موانع رشد بورس در مقطع فعلی محسوب می‌شوند.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ هفتمین روز متوالی منفی و کم‌جان نماگر اصلی بازار در هفته جاری معاملاتی رقم خورد. روز گذشته سه شاخص اصلی بازار کاهش ارتفاع محدودی داشتند. در این بین دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای که به نظر می‌رسد سطح ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی را تثبیت کرده است، روز گذشته با کاهش ارتفاع ۰.۳۴ درصدی همراه شد و در پایان ساعت معاملاتی روز سه‌شنبه در سطح ۲ میلیون و ۲۳۱ هزار واحدی قرار گرفت.

افت ۷ هزار و ۶۷۴ واحدی نماگر اصلی در حالی محقق شد که نماگر هموزن که شاخصی برای ارزیابی همه‌جانبه حال‌و‌روز نماد‌های مختلف بازار سهام است با افت ۰.۳۷ درصدی روبه‌رو شد و در پایان روز معاملاتی در سطح ۷۴۱ هزار و ۳۴۲ واحدی قرار گرفت.

در این بین شاخص کل فرابورس نیز که معیار مناسبی برای بررسی وضعیت سهام مختلف فرابورسی است، حدود ۰.۱۶ درصد سرخ‌پوش شد و در سطح ۲۴ هزار و ۹۵۷ واحدی کار خود را به اتمام رساند. میانگین ارزش معاملات خرد بازار سرمایه که شامل سهام و حق تقدم بازار می‌شود، روز گذشته مقدار ۲ هزار و ۹۹۴ میلیارد تومانی را ثبت کرد.

به علاوه ۱۵۲ میلیارد تومان پول حقیقی نیز از گردونه معاملات بازار خارج شد. در این میان سه نماد «فارس»، «شبندر» و «ومعادن» بیشترین تاثیر را بر شاخص کل بورس تهران و نماد‌های «آریا»، «سپیدار» و «آریان» بیشترین تاثیر را در شاخص کل فرابورس داشتند. همچنین «ذوب»، «کساپا» و «شستا» سه نماد پرتراکنش روز سه‌شنبه بازار بودند.

روز گذشته بازار در حالی معاملات هجدهمین روز اردیبهشت‌ماه سال جاری را به پایان رساند که همچنان سایه سنگین رکودی و ارزش پایین معاملات گریبان‌گیر سرمایه‌گذاری در بورس است. صنایع بورسی در ذره‌بین تحلیل و واکاوی با وجود نزدیک شدن به فصل مجامع و احتمال افزایش نرخ، همچنان رونقی را در سطح خود مشاهده نمی‌کنند. به نظر می‌رسد تا زمانی که تصمیم مشخصی برای بازگردانی اعتماد از‌دست‌رفته سرمایه‌گذاران که برخاسته از تصمیمات چندان کارشناسی شده گرفته نمی‌شود نمی‌توان بازار مطلوبی را انتظار داشت.

بازار از نگاه کارشناسان

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه، پیرامون وضعیت و روند این روز‌های بازار گفت: در یک سال گذشته تب‌و‌تاب رخداد‌های زیادی نبض بازار را نامنظم کرده است. از سال ۹۲ که جریان معاملات بازار به سمت‌وسوی برخط شدن پیش رفت، اتفاقات سیاسی، مانند خروج آمریکا از برجام، و تغییر نرخ خوراک شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی رخ داده است.

با این وجود سرخ‌پوشی عجیب‌و‌غریب تابلوی معاملاتی در ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال گذشته و ریزش کم‌سابقه نماگر‌های اصلی بازار جزو موضوعاتی بود که بازار سرمایه نتوانسته همچنان تلخی آن‌ها را به‌آسانی هضم کند. از این رو با گذشت حدود یک سال از تاریخ مذکور همچنان عملکرد مثبتی از سوی سیاستگذاران برای افزایش شفافیت و بهبود روند خسته‌کننده بازار صورت نگرفته است.

عملکرد ضعیف سیاستگذاران در راستای افزایش شفافیت، جو مثبت سرمایه‌گذاری در بازار را با اختلال مواجه می‌کند و اطمینان از‌دست‌رفته سهامداران بیش از گذشته خدشه‌دار خواهد شد. از این رو می‌توان چنین برداشت کرد که بازار سرمایه متولی چندان دلسوزی ندارد.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: نشست روز دوشنبه سازمان بورس و اوراق بهادار در راستای بررسی ابعاد گوناگون اتفاقات ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۲ بازار سرمایه را پس از گذشت یک سال آن‌طور که باید و شاید نمی‌توان موثر اطلاق کرد. این کارشناس بازار نسبت به آخرین وضعیت بازار ابراز کرد: بازار سرمایه همچنان نشانه‌هایی از صعود پر‌قدرت را از خود متبادر نساخته است.

با وجود اینکه به نظر می‌رسد بازار در سطوح فعلی تثبیت شده باشد و بسیاری از سهام ارزندگی مطلوبی دارند، اما همچنان برای افزایش ارتفاع نماگر‌های اصلی بازار همچنان افزایش مداوم ارزش معاملات و بهبود اطمینان سرمایه‌گذاران نسبت به وضعیت بورس ضروری است؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود بازار در آخرین روز معاملاتی هفته جاری روند متعادل مایل به سبزی را پیش رو داشته باشد و روز چهارشنبه از شدت منفی‌های روز‌های گذشته هفته کاسته شود.

عرفان کاظم‌زاده، کارشناس بازار سرمایه، در خصوص روند روز‌های اخیر نماگر‌های اصلی چنین گفت: اتمسفر بازار آینه تمام‌نمای جو کلی اقتصاد با غلظتی از رکود است.

ارزش پایین معاملات و عدم اطمینان از شرایط آینده بازار وضعیت مبهمی را برای سرمایه‌گذاران ترسیم کرده و خریداران تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در بورس نداشته باشند. این کارشناس بازار سرمایه در خصوص اتفاقات ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال گذشته چنین افزود: بازار در یک سال گذشته به ریزش کم‌سابقه و اتفاقات ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ واکنش نشان داده است.

با نگاه به گروه‌ها و صنایع گوناگون در‌می‌یابیم که بسیاری از نماد‌ها در یک سال گذشته حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد ریزش قیمتی را تجربه کردند. نشست روز دوشنبه سازمان در بررسی این موضوع را می‌توان مثبت قلمداد کرد. با این وجود به نظر می‌رسد بررسی ابعاد موضوع مذکور برای افزایش شفافیت با گذشت یک سال چندان نتیجه‌بخش نخواهد بود.

این کارشناس بازار افزود: به نظر می‌رسد سال جاری، سال رکود بازار سرمایه باشد و علی‌رغم افزایش نرخ برخی بنگاه‌ها و تزریق اخبار مثبت، همچنان وضعیت تعادلی بازار ادامه پیدا خواهد کرد. از طرفی پیش‌بینی می‌شود بازار روز چهارشنبه وضعیت متعادل مساعدتری داشته باشد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • آیا گوشی‌ها مقاومتر شده‌اند؟/ اگر گوشی موبایل از هواپیما سقوط کند، چه می‌شود؟ (فیلم)
  • هفت پله قرمز بورس
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403