Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن میر شمشیری رئیس اتحادیه بازار موبایل استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازاصفهان، اظهارداشت: باتوجه به وجود شرایط شیوع  ویروس کرونا در کشور اصلی‌ترین خسارت ناشی از این ویروس به حوزه بازار موبایل استان کاهش واردات موبایل به داخل بازار بوده است که این کاهش واردات در نهایت موجب افزایش ۳۰ درصدی قیمت موبایل در بازار استان اصفهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود:بیش از ۹۰ درصد از موبایل مورد نیاز بازار استان اصفهان از استان تهران وارد می‌شود که با وجود کاهش روابط تجاری داخلی در کشور در حال حاضر این میزان واردات به پایین‌ترین سطح خود در سال جدید رسیده است.

رئیس اتحادیه بازار موبایل استان اصفهان گفت:متاسفانه به دلیل نبود مدیریت صحیح بر روند ورود و خروج کالا در بازار موبایل استان اصفهان شاهد به وجود امدن و قوت گرفتن دوباره قاچاق موبایل در این حوزه شده ایم.

میر شمشیری اضافه کرد:همچنین لازم به ذکر است که صدمات ناشی از افزایش و نوسانات بازار ارز درروند صعودی نرخ موبایل در بازار بی تاثیر نبوده و در حال حاضر در تلاش هستیم تا بتوانیم با راهکار‌های صحیحی کمی از این خسارت را جبران کنیم.

او یادآور شد: با اینکه تا کنون اقداماتی را در زمینه راه اندازی خرید اینرنتی گوشی در بازار انجام داده ایم، اما متاسفانه شاهداستقبال و قدرت خرید مطلوبی از سوی مردم جامعه نسبت به بازار موبایل استان اصفهان نبوده ایم و همین باعث شده است که تا افزایش ۱۰ درصدی تعطیلی واحد‌های صنفی در این حوزه در سال جاری رقم بخورد.

رئیس اتحادیه بازار موبایل استان اصفهان گفت: افزایش یافتن قیمت موبایل در بازار نسبی و موقتی است و پیش بینی می‌شود با توجه به اجرای راهکار‌های لازم از سوی دولت در مورد ساماندهی بازار ارز بتوانیم شاهد ثبات قیمت‌ها در این بازار طی ماه‌های آینده باشیم.

میر شمشیری یادآور شد:با این حال برای برخورد با متخلفانی که اقدام به گران فروشی و یا کم فروشی در بازار موبایل می‌کنند برنامه‌ها و اقداماتی را اجرایی کرده ایم.

او تاکید کرد:در استان اصفهان بیش از هزارو ۴۰۰ واحد صنفی فروش موبایل وجود دارد که با وجود شیوع ویروس کرونا این واحد‌های صنفی با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی هرکدام با بیش از ۱۰ نفر نیروی کار مشغول فعالیت هستند.

رئیس اتحادیه بازار موبایل استان اصفهان در مورد قیمت برخی موبایل در بازار اضافه کرد:در حال حاضر قیمت برخی موبایل همچون سامسونگ گلکسی A۲۰ به نرخ ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، سامسونگ گلکسی A۱۰ به نرخ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، سامسونگ گلکسی A۴۰ به قیمت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، هوآوی p۳۰ به نرخ ۱۰ میلیون تومان، هوآوی مدل ۲۰۱۸ به نرخ ۱ میلیون ۷۵۰ هزار تومان، هوآوی T۵ به قیمت ۶ میلیون تومان، نوکیا مدل ۲۰۱۹ به قیمت ۴ میلیون تومان، نوکیا مدل ۲۰۱۸ به نرخ ۳ میلیون تومان و نوکیا مدل ۲۰۱۷ به قیمت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار استان اصفهان به فروش می‌رسد.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعطیلی واحدهای صنفی قیمت موبایل بازار موبایل ویروس کرونا موبایل در بازار میلیون تومان هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی و رییس هیات مرکزی نظارت بر شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران اعلام کرد: آیین‌نامه شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در سه جلسه اخیر هیات مرکزی نظارت بر شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران براساس ضوابط ناظر بر فعالیت‌های شورای صنفی دانشجویان مصوب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفته و توسط رییس کارگروه بررسی و تنظیم مقررات وزارت متبوع تأیید شده است.

این آیین نامه مبتنی بر ۷ ماده ۳۲ بند و ۱۱ تبصره جایگزین آیین نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه /دانشکدهای علوم پزشکی کشور شده و از تاریخ ابلاغ لازم اجرا است.

وظایف شورای صنفی دانشجویی و دستیاران واحد دراین آیین نامه به شرح زیر است:

پیگیری حقوق صنفی دانشجویان واحد مربوطه به منظور رفع مشکلات دانشجویان و ارائه پیشنهاد و راهکارهای اصلاحی به مسئولان ذی ربط و کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه/ دانشکده

تهیه پیش نویس شرح وظایف داخلی واحدهای زیر مجموعه شورای صنفی دانشجویی واحد و ارائه آن به کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه دانشکده جهت تایید

ارایه گزارش عملکرد ماهانه به کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه /دانشکده

همکاری و تعامل مناسب با سایر اعضاء کمیته اجرایی در برگزاری انتخابات دوره بعدی

شورای صنفی هر واحد دانشگاهی صرفاً به فعالیت در امور رفاهی و صنفی دانشجویان همان واحد می پردازد و وظیفه نظارت بر حسن اجرای امور رفاهی و صنفی دانشجویان و انعکاس مسائل و مشکلات رفاهی و صنفی آنان و پیگیری حل آنها از طریق مسئولان ذیربط واحد دانشگاهی مربوطه را بر عهده دارد.

اختیارات و حدود فعالیت شوراهای صنفی

فعالیت ها و مصوبات شورای صنفی واحد کمیته های هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه /دانشکده. باید در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور بر اساس ضوابط ناظر بر فعالیت های شوراهای صنفی دانشجویی مصوب جلسه ۱۶۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین قوانین و آیین نامه های ابلاغی وزارت متبوع و نیز در حیطه حقوق صنفی دانشجویی باشد.

شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران در هیچ یک از سطوح مجاز به انجام فعالیت های علمی فرهنگی و سیاسی نیستند. فعالیت در امور مذکور بر عهده سایر مجموعه های قانونی مرتبط در دانشگاه /دانشکده خواهد بود. تبصره: اطلاع رسانی و فعالیت رسانه ای شوراهای صنفی دانشجویی و دستیاران در بستر رسانه ای مفدا و مورد تأیید هیات نظارت انجام می شود.

برگزاری انتخابات شوراهای صنفی اردیبهشت ماه

انتخابات شورای صنفی در سال اول طی یک ماه پس‌از ابلاغ آیین‌نامه و دستورالعمل و در سال‌های بعد ترجیحاً در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

انتخابات کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران در واحدها با رأی حداقل ۱۵ درصد از کل دانشجویان در همان واحد رسمیت می‌یابد و شرط انتخاب داوطلبین کسب نصف آرای مأخوذه است در صورت عدم کسب آرای لازم انتخابات به‌دور دوم کشیده می‌شود و کسب نسبی اکثریت آرای مأخوذه ملاک انتخاب افراد خواهد بود.

شرایط داوطلبان عضویت در شوراهای صنفی دانشجویی

تمامی دانشجویان دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی که دارای شرایط ذیل باشند می‌توانند داوطلب عضویت در شورای دانشجویی شوند:

تابعیت جمهوری اسلامی ایران

التزام به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه و قوانین موضوعه کشور

حسن شهرت قانون مداری و رعایت اخلاق اسلامی و حرفه ای

گذراندن حداقل یک ترم تحصیلی در همان مقطع

دارا بودن معدل کل حداقل ۱۴ برای مقطع کارشناسی ۱۵ برای ارشد و دکترای حرفه ای و ۱۶ برای مقطع دستیاری و دکتری تخصصی PhD

نداشتن حکم محکومیت در شورای انضباطی

مشروط نبودن نیم سال پیشین با نداشتن دو نیم سال مشروطی غیر متوالی

عدم مسئولیت و عضویت در شورای مرکزی کانون ها و تشکل های اسلامی دانشجویی به صورت همزمان

هر دانشجو صرفاً می تواند در یک شورای صنفی واحد دانشگاهی (خوابگاه یا دانشکده و مرکز آموزشی درمانی) عضویت داشته باشد.

ارائه گواهی از معاونت آموزشی مبنی بر این که مدت باقی مانده از دوران تحصیل بدون احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزارمی گردد، کمتر از دو ترم نباشد. به استثنای دانشجویان کارورز دکتری حرفه ای.

دانشجویان مشمول قوانین آموزشی میهمان نمی توانند عضو شورای صنفی شوند.

مرجع رسیدگی به تأیید صلاحیت داوطلبان شوراهای صنفی دانشجویان کمیته اجرایی انتخابات دانشگاه دانشکدها ست. وظیفه نظارت و رسیدگی بر شکایات و تخلفات انتخابات در شورای صنفی واحدهای دانشگاه دانشکده بر عهده هیأت نظارت دانشگاه /دانشکده است و در رسیدگی بر شکایات و تخلفات کمیته های هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه / دانشکده و یا در مرحله تجدید نظر بر عهده هیأت مرکزی نظارت است.

دانشجویان برای دسترسی به متن کامل آیین نامه به اینجا مراجعه کنند.

کد خبر 6100244

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • مهر وموم واحد‌های صنفی در خیابان قلمستان
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند